Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Personal menu
Filters

Om Personvern og "Cookies"

Personvern:

Netmore AS, på vegne av KUHL, og på vegne av alle Stili butikker, er ansvarlig for de personopplysningene du som kunde oppgir til oss. Denne informasjonen blir behandlet i samsvar med Personopplysningsloven og retting og sletting i henhold til §27 og §28 i denne loven.

Påmelding til nyhetsbrev, SMS kampanjer olign. håndteres til enhver tid ihenhold til gjeldende regler i personopplysningsloven.

Du har som kunde rett til innsyn i, og retting/sletting av egne opplysninger, vennligst kontakt oss på mail: cm@carghi.no, da utføre vi dette innefor 48 timer.

Dine personopplysningene oppbevares og beskyttes mot ekstern inntrenging i henhold til Lov om behandling av personopplysninger, og utsendelse av nyhetsbrev/markedsføring skjer kun i den utstrekning du som kunde eksplisitt har gitt sitt samtykke i forbinnelse med handel i nettbutikken eller påmelding til nyhetsbrev, dette samtykke til enhver tid kan trekkes tilbake av du som kunde. Videre er du som kunde berettiget til at klage på behandlingen av dine egne personopplysninger og/eller bruk av kontakt informasjonen din.

Tods AS og Carghi AS hverken selger eller bytter personopplysninger til tredjepart.

 

Informasjon om informasjonskapsler / "cookies"

Dette er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker vår (og de fleste andre) nettsider. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan du selv administrere om ønskelig. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted.

Det finnes to typer informasjonskapsler:

  • Informasjonskapsler fra førstetilbydere som opprettes av nettstedet du besøker.
  • Informasjonskapsler fra tredjeparter av nettsiden du besøker, som f.eks annonser eller bilder som hentes fra andre nettsider.

Ikke alle informasjonskapsler er dårlige. De kan bidra til en bedre brukeropplevelse ved å ta vare på nøkkelopplysninger om dine preferanser, som f.eks ved å huske valgene du har gjort i et nettsted slik at det blir tilpasset neste gang du besøker nettsiden. Informasjonskapsler kan samtidig inneholde opplysninger om din lokasjon, valgene du har gjort på nettsiden og andre opplysninger som brukes for statistiske formål.

stiliklaer.no bruker informasjonskapsler i henhold til Google Analytics for å føre statistikk om brukeraktivitet på nettsiden. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker er informert om, og har samtykket til, hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med denne behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Dette samtykker du til når du klikker "Ok for ar akseptere bruk av cookies/informasjonskapsler" når du besøker vår side første gang.Slik administerer du bruken av informasjonskapsler/cookies;

Slik administerer du bruken av informasjonskapsler / "cookies":

Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler / cookies, følg stegene for din nettleser, se eksempler her for de 2 meste brukte nettlesere;

Klikk her hvis du bruker Internet Explorer

Om du bruker en annen nettleser enn disse 2 så finner du alltid info om dette på hjemmesiden på til den pågjeldende nettleser.